Познач у календарі WEGAME 4.0 – головну подію граючої України! Назад

Познач у календарі WEGAME 4.0 – головну подію граючої України!

Геймер, гік, косплеєр, розробник? Подобається веселий движ? Не зволікай: 21–22 квітня в павільйоні №1 НК «Експоцентр України» (ВДНГ) при підтримці RIA.com, для тебе і таких, як ти, відбудеться крута подія – фестиваль WEGAME 4.0!

Геймер, гік, косплеєр, розробник? Подобається веселий движ? Не зволікай: 2122 квітня в павільйоні №1 НК «Експоцентр України» (ВДНГ) при підтримці RIA.com, для тебе і таких, як ти, відбудеться крута подія – фестиваль WEGAME 4.0!

Це видовищно, цікаво і просто big fun. Спробуй – життя стає кращим, якщо у ньому частіше з'являються косплей, ігри і класні люди.

Реєстрація вже розпочалася!

Image title

Зона кіберспорту

На фестивалі традиційно відбудуться кіберспортивні змагання для професіоналів і любителів: турніри з CS:GO і Dota 2, змагання з FIFA 18. Крім емоцій, що вирують, і задоволення від змагань з гідними суперниками, кращі гравці отримають грошові призи і цінні подарунки.

Косплей-шоу

Унікальне за своєю атмосферою косплей-шоу цього року розподілене на 3 категорії: «Фільми, мультфільми, серіали», «Комікси і художня література», «Відеоігри». Визначати найкращі виступи будуть авторитетні та неупереджені судді, які вже здобули репутацію серед косплей-спільноти країни.

Наразі відома перша трійка членів журі.

Маріанна Де Морт – косплеєр, режисер, телеведуча і художниця.

Маріанна працювала ведучою телепрограми «Ігронавти», як модель виступала на міжнародному фестивалі «Діти Ночі: Чорна Рада 2010» та щорічному вампірському фестивалі VAMPIRE DECADENCE. Її світлини прикрашають збірники музичних груп і обкладинку журналу Gothica.

Джулія Мельник – гример, косплеєр, художниця і учасниця телевізійних проектів.

Джулія захопилася складним гримом і створила перший образ для американського конкурсу ще у 2014 році, а в 2016-му виграла грант на навчання у кращій голлівудській школі гриму Cinema Makeup School. Здобувши престижну американську освіту, дівчина повернулася до України і продовжує працювати над власними проектами.

Марія «Fenix Fatalist» Карпенко – епатажний косплеєр, автор лабораторії костюмів FD Studio, приватний підприємець.

Займається косплеєм вже 10 років, за цей час встигла втілити понад тридцять яскравих образів. Перетворюючи косплей на роботу, Марія розповідає про свій досвід іншим художникам та прагне створити потужне і відкрите ком'юніті.

Увага: крім можливості продемонструвати свій образ і виграти приз, учасникам шоу надається можливість безкоштовного входу на фестиваль, а відвідувачі у косплей-костюмах отримають знижку в 50% на придбання квитків!

Відкритий лекторій

Лекторій – це нудно? Звичні спікери наскільки занудні та начитані, що дужки їхніх окулярів вже не від'єднати від голів без хірургічного втручання ...

Але WEGAME ламає стереотипи! Протягом двох днів фесту з тобою ділитимуться досвідом успішні IT-стартапи та відомі косплеєри, організатори кібертурнірів, розробники, які створюють софт і розважальний контент. Вони – сучасні, круті, вони такі, як і ти, й розкажуть саме про те, що тебе цікавить.

Імена і теми перших учасників лекторію WEGAME 4.0:

  • Мирослава Валькевич – ком'юніті-менеджер Esports.com. Тема: «У чому користь кіберспорту і чому важливо грати у комп'ютерні ігри?»;
  • Гліб Альохін – розробник ігор, автор освітнього проекту BUSINESS GAMER. Тема: «Настільні ігри в епоху віртуальної реальності»;
  • Максим Безуглий – CEO Attracti. Тема: «Сильні та слабкі сторони у виробництві ААА та інді-ігор»;
  • Влад Плотніков – композитор, продюсер і засновник компанії VP Production. Тема: «Ігрова музика: як це зроблено?»;
  • Святослав Холод – геймдизайнер Zadzen. Тема: «Створення мотивації для гравця»;
  • Олександр Шаповалов – арт-директор IDA GAMES. Тема: «Як знищити свою ігрову компанію»;
  • Олександра Радченко – керівник відділу досліджень компанії Playtestix. Тема: «PUBG: життя до та після релізу, розбір польотів».

Відстежуй оновлення програми лекторію на сайті фестивалю.

Церемонія нагородження

Неабиякий шанс для студій, які мають бажання ознайомити аудиторію зі своїм продуктом і зібрати максимально об'єктивний feedback, – церемонія нагородження фестивалю WEGAME для професійних і незалежних розробників відеоігор.

Серед них будуть як великі компанії, так й інді-проекти. Експертна комісія і відвідувачі фестивалю оберуть переможців у 10 номінаціях.

Виставкова зона

Ніякого похмурого цвинтаря стендів! Коли на виставці зібрані найінноваційніші та креативні рішення, коли можна пограти у демоверсії ігор і випробувати нові гаджети, про які ніхто ще навіть не чув, – це зашкал емоцій!

Запорукою успіху фесту традиційно є міжнародна івент-компанія Smile-Expo лідер у проведенні найтрендовіших заходів.

WEGAME 4.0 має всі шанси стати найяскравішою подією твоєї весни. Зареєструйся, щоб враження не пройшли повз тебе!


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье